Top

Проект «Енциклопедія Територій» отримав схвальні відгуки від експертів Міноборони та держав-членів НАТО

Громадське об`єднання «Суспільне Око» (http://suspilneoko.org.ua/) провело презентацію власного проекту «Енциклопедія Територій» (http://enter.co.ua/) для експертів з питань стратегічних комунікацій та взаємодії з Північноатлантичним Альянсом. За підсумками презентації були погоджені подальші кроки із створення спільної робочої групи для координації дій з метою актуалізації суспільно важливої інформації щодо відповідності України критеріям членства в ЄС та НАТО.

 

 

У ході презентації голова правління ГО «Суспільне Око», Олексій Данілов анонсував створення нового напрямку в діяльності проекту «Енциклопедія Територій» – це оцінка досягнень регіонів України у двох сферах: «Відповідність критеріям членства в ЄС і НАТО» та «Сприяння обороні».

 

 

Слід зазначити, що рівень та значущість проекту «Енциклопедія Територій» високо оцінив радник з питань стратегічних комунікацій при Міністерстві оборони України Скотт Д. Херріс (США) (Scott D. Harris) який відзначив, що такі проекти, як «Енциклопедія Територій» сприяють процесам глибоких інституціональних перетворень в Україні у відповідності до критеріїв ЄС і НАТО. У даному контексті представник Міноборони Петро Канана, заступник директора департаменту міжнародного оборонного співробітництва – начальник відділу європейської інтеграції та міжнародних безпекових організацій, наголосив на важливості використання потенціалу платформи ГО «Суспільне Око» для інформування суспільства про проведення реформ в Україні із використанням нових технологій відображення реальних дій. Найбільшу зацікавленість викликав потенціал проекту у сферах запобігання корупції на місцевому рівні та спрощення доступу до інформації з дотримання прав людини.

admin
No Comments

Post a Comment